Home » Blog » Advocatenkantoor te Diemen

Bruynzeel AntisoneKantorenProjectenAdvocatenkantoor te Diemen

15 juli 2021

BRUYNZEEL ANTISONE STUDIO 23/4

ADVOCATEN KANTOOR TE DIEMEN

Bij een advocatenkantoor in Diemen leverden we Antisone panelen om een hoge geluidsabsorptie te realiseren aan de wanden. Dit zorgt voor het akoestische comfort van dit nieuwe kantoor. De architect wilde hier heel graag de Bruynzeel Antisone Studio panelen gebruiken aangevuld met een akoestisch advies. 

Deze panelen zijn aan de zichtzijde voorzien van een kastanje fineer en dit fineer is afgewerkt met een blanke lak. Daarnaast hebben we ook de randlijsten met hetzelfde kastanje geleverd. Hierdoor ontstaat een samenhangend geheel met een luxe uitstraling tot gevolg. 

Architect: Michael Durgaram Architecten
Realisatie: DCV Bouw B.V.
Fotografie: Joost Rietdijk

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave.

FOTOGRAFIE | JOOST RIETDIJK
FOTOGRAFIE | JOOST RIETDIJK
FOTOGRAFIE | JOOST RIETDIJK
FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)

MATERIAAL WANDEN:
BRUYNZEEL ANTISONE STUDIO 23/4

Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van deze panelen zitten 4mm brede groeven. De groeven aan de voorzijde zorgen voor contact met de ronde kanalen in het binnenwerk van de panelen. De groeven aan de achterzijde maken het materiaal lucht-open en zorgen voor het contact met het isolatiemateriaal dat daar weer achter zit. Door deze dubbele groeven wordt een hogere geluidsabsorptie gerealiseerd t.o.v. de Bruynzeel Antisone Standaard. 

Afhankelijk van het gewenste akoestische resultaat kan ook gekozen worden voor Bruynzeel Antisone panelen. Dit materiaal is alleen aan de voorzijde gegroefd.  

Bruynzeel Antisone (Studio) panelen zijn leverbaar in verschillende types houtfineer en kunnen zowel gelakt als ongelakt geleverd worden. Kies dus voor een uitstraling die het beste past bij het interieur van de ruimte. 

Toegepast product op de foto’s: Bruynzeel Antisone Studio 23/4 voorzien van kastanje fineer afgewerkt met een blanke lak. 

 

FOTOGRAFIE | JOOST RIETDIJK
FOTOGRAFIE | JOOST RIETDIJK
FOTOGRAFIE | JOOST RIETDIJK