Home » Blog » SportBoulevard De Engh

Bruynzeel PerfosoundProjectenSportzaalSportBoulevard De Engh

15 mei 2024

SportBoulevard De Engh
BRUYNZEEL PERFOSOUND.
Soest

Naar het ontwerp van AG NOVA Architecten is in 2023 het bestaande complex door aannemer Bloemendal Bouw uitgebreid met een nieuwe tweede sporthal en kleedkamers. Tevens is er een nieuwe centrale ontvangstruimte gerealiseerd. Door de hoge en lichte hal zijn alle functies van het gebouw zowel fysiek als visueel aan elkaar gekoppeld.

WANDAFWERKING:
Bruynzeel Perfosound (Berken fineer) en Perfosound Line (Vuren fineer)

Voor dit project hebben wij verschillende akoestische materialen mogen leveren. Zo is in de sporthal ons geperforeerd materiaal Perfosound 16/16/8 in Berken A fineer toegepast waardoor de nagalmtijd in deze ruimte op het gewenste niveau is gebracht. Bij enkele panelen is de toplaag voorzien van een fraaie print. In een kleedruimte van de sporthal is er gekozen voor geperforeerde plafondtegels in het decor Egger HPL W980 ST2. Aangezien er in deze ruimte ook gedoucht wordt is hiervan de kern vochtwerend uitgevoerd. In de centrale ontvangstruimte van Sportboulevard De Engh zijn lineair gegroefde lamellen tussen de balken van het plafond gebruikt en zijn de wanden bekleedt met geperforeerde panelen.

We zijn trots op onze bijdrage aan dit maatwerk project en bedanken Bloemendal Bouw voor hun vakmanschap. Het eindresultaat mag er zijn!

Architect: AG NOVA Architecten  |  Opdrachtgever: Gemeente Soest  |  Aannemer: Bloemendal Bouw