Geperforeerd fineer

Dit is een selectie van ons assortiment akoestisch fineer. Van microperforaties tot grote lineaire groeven; wij hebben alle mogelijkheden in ons assortiment.

Kantoor Stadsdeel, Amsterdam

Rustiek Wit

Witte geluidsabsorberende oplossingen hebben wij in breed scala aan type materialen. Van PET-Vilt tot geperforeerd HPL op een MDF-drager en diverse FOAM producten. Heeft u een ander product in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Kantine Reinis, Spijkenisse

In de kantine van een groot afvalverwerkingsbedrijf heerste een onaangename ruimte-akoestiek. De nagalmtijd was veelste lang, welke wij in kaart hebben gebracht met onze eigen meetset. De gemiddelde nagalmtijd kwam neer op 1,4 seconden. Na gesprekken te hebben gevoerd met de gebruikers van de kantine is ervoor gekozen geluidsabsorberende 25mm PETpanel elementen aan het plafond te monteren door middel van steigerbuizen. De achterwand is voorzien van decoratieve PETpanel panelen in 9mm dik. Door deze aanpassingen is de akoestiek zeer aangenaam en hebben wij de nagalmtijd na montage vastgesteld op gemiddeld 0,7 seconden. Meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Studio Stoer (www.studiostoer.nl)


Notice: Undefined offset: 25 in /home/matude/domains/matude.nl/public_html/wp-content/plugins/lookbook/includes/alfw_slider.php on line 135

ABN-Amro Kantoor, Oosterhout

Design perforaties

Laat de perforaties de esthetiek in jouw project bepalen. Dit assortiment, uitgevoerd in hoogwaardig fineer, geeft je ontwerpvrijheid en geluidsabsorptie in het interieur.

Eurojust, Den Haag

Duurzame akoestiek

Met de door ons geselecteerde collectie maak je een bewuste keuze. Onze producten worden vervaardigd in fabrieken dichtbij Nederland gelegen en zijn van bewuste grondstoffen gemaakt.
[recaptcha]

https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2018/04/logo.png
Akoestische plaatmaterialen voor het interieur.

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWBRIEF


Eens per twee maanden een update van onze ontwikkelingen en nieuwe materialen.

©2020 Matude B.V.
[recaptcha]
[recaptcha]
[recaptcha]