OnderwijsProjectenMultifunctioneel gebouw MFA Voorn te Utrecht

21 december 2020

MFA VOORN.
BRUYNZEEL PERFOSOUND LINE PLAFOND.

Jouw project.
Onze instructies.

Jouw design.
Onze materialen.

PROJECT

In opdracht van de gemeente Utrecht is het nieuwe multifunctionele gebouw MFA Voorn ontworpen door Sineth Architecten. Het ontwerp bevat twee basisscholen, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en een dubbele gymzaal. Het project is uitgevoerd door Van Dillen bouw en Ruitenbeek Projektafbouw.

https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_Bruynzeel_MFA_Voorn_Bruynzeel_Perfosound_Line_Akoestisch_Plafond_04-1280x1280.jpg
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_Bruynzeel_MFA_Voorn_Bruynzeel_Perfosound_Line_Akoestisch_Plafond_06-1280x1280.jpg
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_Bruynzeel_MFA_Voorn_Bruynzeel_Perfosound_Line_Akoestisch_Plafond_03-1280x1280.jpg
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_Bruynzeel_MFA_Voorn_Bruynzeel_Perfosound_Line_Akoestisch_Plafond_10-1280x1280.jpg
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_Bruynzeel_MFA_Voorn_Bruynzeel_Perfosound_Line_Akoestisch_Plafond_09-1280x1280.jpg
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_Bruynzeel_MFA_Voorn_Bruynzeel_Perfosound_Line_Akoestisch_Plafond_08-1280x1280.jpg

MATERIAAL PLAFOND:
BRUYNZEEL PERFOSOUND LINE

Het materiaal dat aan het plafond is toegepast, betreft lineair gegroefde lamellen uit de Bruynzeel Perfosound Line collectie. Het gaat hierbij om het type 28/4, dit betekent 4mm brede groeven en een dambreedte van 28mm. Deze lineaire groeven zijn aangebracht aan de zichtzijde en aan de achterzijde is het materiaal tegengeboord. Dit alles is het afgewerkt met een zwart akoestisch vlies. Hierdoor is het materiaal lucht-open en heeft het een zogeheten perforatiegraad. Door deze perforatiegraad i.c.m. het isolatiemateriaal dat er bovenop ligt is het plafond in staat om geluid te absorberen.

360º view

Krijg een ware beleving van het interieur door het gebouw binnen te treden via de onderstaande 360 graden foto. Dubbelklik op de afbeelding voor een full-screen view.