About SquaDrone

At SquaDrone, we provide professional aerial filming and photography services, as well as full post production services for all manner of aerial applications.

Matude Akoestiek Micro perforatie Fineer Hourglass Amsterdam

Lees verder

Raam Architectuur Bruynzeel Multipanel Wandpanelen

Lees verder

Akoestisch Collegezaal Bruynzeel Multipanel Wandpanelen

Lees verder

PET Panel Antraciet

Lees verder

Akoestiek Wand Bruynzeel Multipanel Wandpanelen

Lees verder

Geperforeerd fineer

Lees verder

Dit is een selectie van ons assortiment akoestisch fineer. Van microperforaties tot grote lineaire groeven; wij hebben alle mogelijkheden in ons assortiment.

Rustiek Wit

Lees verder

Witte geluidsabsorberende oplossingen hebben wij in breed scala aan type materialen. Van PET-Vilt tot geperforeerd HPL op een MDF-drager en diverse FOAM producten. Heeft u een ander product in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Kantine Reinis, Spijkenisse

Lees verder

In de kantine van een groot afvalverwerkingsbedrijf heerste een onaangename ruimte-akoestiek. De nagalmtijd was veelste lang, welke wij in kaart hebben gebracht met onze eigen meetset. De gemiddelde nagalmtijd kwam neer op 1,4 seconden. Na gesprekken te hebben gevoerd met de gebruikers van de kantine is ervoor gekozen geluidsabsorberende 25mm PETpanel elementen aan het plafond te monteren door middel van steigerbuizen. De achterwand is voorzien van decoratieve PETpanel panelen in 9mm dik. Door deze aanpassingen is de akoestiek zeer aangenaam en hebben wij de nagalmtijd na montage vastgesteld op gemiddeld 0,7 seconden. Meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Studio Stoer (www.studiostoer.nl)