Kantine Reinis, Spijkenisse

In de kantine van een groot afvalverwerkingsbedrijf heerste een onaangename ruimte-akoestiek. De nagalmtijd was veelste lang, welke wij in kaart hebben gebracht met onze eigen meetset. De gemiddelde nagalmtijd kwam neer op 1,4 seconden. Na gesprekken te hebben gevoerd met de gebruikers van de kantine is ervoor gekozen geluidsabsorberende 25mm PETpanel elementen aan het plafond te monteren door middel van steigerbuizen. De achterwand is voorzien van decoratieve PETpanel panelen in 9mm dik. Door deze aanpassingen is de akoestiek zeer aangenaam en hebben wij de nagalmtijd na montage vastgesteld op gemiddeld 0,7 seconden. Meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Studio Stoer (www.studiostoer.nl)