Home » Blog » TechnoHUB te Woerden

Matude PETpanelOnderwijsProjectenTechnoHUB te Woerden

20 januari 2021

De TechnoHUB.
PETpanel.

360º view

Krijg een ware beleving van het interieur door het gebouw binnen te treden via de onderstaande 360 graden foto. Dubbelklik op de afbeelding voor een full-screen view.

PROJECT

In samenwerking met de Annekoos Littel en vele anderen partijen (waaronder Iboma, Engelen interieurbouw & Vroege Interieurbouw) hebben wij maatwerk materiaal aangeleverd en geadviseerd voor de TechnoHUB in Woerden. De TechnoHUB stelt verschillende ruimtes beschikbaar om alle disciplines van techniek te kunnen leren. Ze stimuleren scholieren om te komen oefenen met de verschillende machines en materialen om de nieuwste technieken te leren. Met als missie om bestendig te zijn voor de toekomst en te werken aan de ontwikkeling van technische vakmensen.

PETpanel

In het project zijn op verschillende plaatsen en op verschillende manieren PETpanelen toegepast. Alle PETpanelen zijn op maat aangeleverd en zijn CNC-gesneden. Niet alleen is de zeer fraaie balkenwand voorzien van verschillende kleurtinten 9mm PETpanel, ook de plantenbakken, de U-wandjes en de baffles zijn uitgevoerd in het materiaal.

Matude_TechnoHUB_Onderwijs_PETpanel_07
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_TechnoHUB_Onderwijs_PETpanel_05-1280x1280.jpg
Matude_TechnoHUB_Onderwijs_PETpanel_04
Matude_TechnoHUB_Onderwijs_PETpanel_06
Matude_TechnoHUB_Onderwijs_PETpanel_09
https://www.matude.nl/wp-content/uploads/2020/12/Matude_TechnoHUB_Onderwijs_PETpanel_08-1280x1280.jpg