KantorenProjectenWoodline gecombineerd met verlichting

14 Juli 2021

WOODLINE MET
VERLICHTING GEÏNTEGREERD

PROJECT IN EEN KANTOORRUIMTE IN BEVERWIJK

Een verlaagd plafond wat zowel moest gaan zorgen voor het akoestische als het visuele comfort. Dat was onze opdracht in dit project. In samenwerking met Esmee Kroezen, die geheel heeft ontworpen, en Engelen Interieurbouw, die heeft gezorgd voor de realisatie hebben wij volgens de opdrachtgever deze opdracht met succes vervuld.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave.

FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)
FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)
FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)
FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)

MATERIAAL VERLAAGD PLAFOND:
WOODLINE, DENIMPANEL EN STUDIO VERLICHTING

FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)
FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)
FOTOGRAFIE BOUDEWIJN BOER (PHOTOS BY BO)